Bakker Magnetics kiest voor Fluentia en AFAS

Bakker Magnetics kiest voor Fluentia voor haar factuurverwerking in combinatie met AFAS

Bakker Magnetics, een toonaangevend bedrijf in professionele magneetindustrie, heeft gekozen voor onze Fluentia factuurverwerking oplossing, gekoppeld aan AFAS. Deze beslissing markeert een belangrijke stap voorwaarts in het stroomlijnen van hun financiële processen en het verbeteren van de efficiëntie van hun bedrijfsvoering.

Bakker Magnetics kiest voor Fluentia voor haar factuurverwerking in combinatie met AFAS

Met Fluentia’s geavanceerde factuurverwerking kan Bakker Magnetics hun factuurverwerking automatiseren en versnellen waardoor handmatige taken tot een minimum worden beperkt en de kans op fouten wordt verminderd. Dankzij intelligente algoritmen voor gegevensextractie kunnen facturen snel en nauwkeurig worden verwerkt wat resulteert in een snellere doorlooptijd en een verbeterde cashflow.

Naadloze integratie met AFAS

Door Fluentia te koppelen aan hun AFAS-systeem, profiteert Bakker Magnetics van een naadloze integratie tussen hun factuurverwerking en hun financiële administratie. Dit stelt hen in staat om factuurinformatie direct te synchroniseren met hun AFAS-omgeving, waardoor dubbele invoer en handmatige fouten worden geëlimineerd en de nauwkeurigheid van hun financiële gegevens wordt verbeterd.

Naadloze integratie met AFAS

Een van de belangrijkste voordelen van de integratie van Fluentia met AFAS is de mogelijkheid om validatieprocessen te verrijken met gegevens uit het AFAS-systeem. Hierdoor kan Bakker Magnetics nauwkeurige validatie uitvoeren op facturen, rekening houdend met relevante informatie en context uit hun financiële administratie.

Dit resulteert in een nog hogere betrouwbaarheid van hun gegevens. Hiermee zet Bakker Magnetics een belangrijke stap in de richting van een efficiënter en effectiever financieel beheer.