Process

Fluentia: dé zakelijke oplossing het digitaliseren, structureren en valideren van data

De huidige markt vraagt slimme oplossingen voor het verwerken van documenten. De arbeidsmarkt is krap waardoor processen beter op elkaar afgestemd moeten worden. Innovatieve oplossingen dragen bij aan het verminderen van terugkerende werkzaamheden en het voorkomen van fouten.

Met Fluentia bieden wij een eenvoudige en veilige manier om documenten om te zetten in gestructureerde en gevalideerde data. Of het nu gaat om contracten, facturen, vrachtbrieven of andere belangrijke informatie, met onze portal kunt u ze snel en gemakkelijk indienen. We begrijpen het belang van privacy en beveiliging als het gaat om uw documenten. Daarom is onze portal ontworpen met de hoogste beveiligingsnormen om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig blijft. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens in goede handen zijn.

Platform

Welkom bij ons cutting-edge platform voor documentbeheer, waar AI en machine learning samenkomen om uw workflow te transformeren. Ons platform stelt u in staat om documenten automatisch te classificeren, gegevens te extraheren en nauwkeurige validatie uit te voeren, terwijl we ook databases koppelen om het validatieproces te verrijken. Hierdoor worden uw processen efficiënter en foutloos.

 

Ons platform kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande systemen en workflows, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van AI-gestuurde documentverwerking zonder uw huidige infrastructuur te verstoren. Of het nu gaat om een ERP-systeem, een CRM-platform of een op maat gemaakt systeem, wij zorgen voor een soepele integratie.

Gebruiker

Het uploaden van uw documenten is een fluitje van een cent. Met een paar eenvoudige stappen kunt u uw bestanden selecteren en uploaden naar onze portal. Of het nu gaat om PDF’s, Word-documenten, spreadsheets, of afbeeldingen, onze portal ondersteunt een breed scala aan bestandstypen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons uploadproces snel en efficiënt is, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Binnen enkele minuten kunt u uw documenten veilig indienen en door ons team laten verwerken.

Onze portal is 24/7 beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht documenten kunt uploaden. Of u nu thuis bent, op kantoor, of onderweg, u hebt altijd toegang tot onze portal om uw documenten in te dienen.

Slimme Documentclassificatie

Met behulp van geavanceerde algoritmen voor machine learning kunnen we documenten automatisch classificeren op basis van inhoud, lay-out en andere relevante kenmerken. Of het nu gaat om facturen, contracten, rapporten of andere documenten, ons platform kan ze snel en nauwkeurig identificeren, waardoor u tijd bespaart en fouten minimaliseert.

Nauwkeurige gegevensextractie

Ons platform maakt gebruik van krachtige AI-technieken om gegevens te extraheren uit uw documenten met ongekende nauwkeurigheid. Of het nu gaat om namen, datums, bedragen of andere informatie, onze algoritmen kunnen deze gegevens moeiteloos identificeren en extraheren, zelfs uit complexe en ongestructureerde documenten.

Geavanceerde validatie met databasekoppeling

Nadat de gegevens zijn geëxtraheerd, ondergaan ze een grondige validatie om de nauwkeurigheid te waarborgen. Ons platform kan databases koppelen om het validatieproces te verrijken, waardoor extra referentiepunten en context worden toegevoegd aan de validatie. Een team van specialisten monitoren dit proces nauwkeurig. De ‘human touch’ resulteert in nog betrouwbaardere en hoogwaardige gegevens.

Extreem Hoge Security

Wij begrijpen het belang van veiligheid als het gaat om uw documenten en gegevens. Daarnaast wordt wetgeving omtrent dataopslag steeds strenger en houden we hackers buiten de deur. Daarom hebben we maatregelen genomen om de security van ons platform tot het uiterste te verhogen. Met geavanceerde encryptie, toegangscontroles en continue monitoring zorgen we ervoor dat uw informatie te allen tijde veilig is.

Waar wacht u nog op

Begin vandaag nog met het gebruik van Fluentia en ervaar het gemak en de veiligheid van het uploaden van uw belangrijke documenten. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.